El exilio científico republicano

El exilio científico republicano
By:Josep Lluís Barona Vilar
Published on 2011-11-28 by Universitat de València


La revolta militar de 1936 i el desenllaç de la Guerra Civil van ser un cop mortal per a la incipient comunitat científica que s'havia creat a Espanya entre 1907 i 1936. La present monografia és el resultat d'un congrés internacional dedicat a «L'exili científic republicà. Un balanç històric 70 anys després», que va reunir a un selecte grup d'especialistes espanyols i americans amb la finalitat d'actualitzar les investigacions sobre l'exili republicà i analitzar el tremend impacte destructiu que la Guerra Civil i el franquisme van tenir sobre el cultiu i els conreadors de les ciències naturals i experimentals, la medicina, la farmàcia i l'enginyeria al nostre país. Al llarg de 24 capítols, aquest llibre analitza aspectes concrets i generals, publicacions, institucions i biografies. Les seves pàgines transmeten la història d'una gran frustració.

This Book was ranked at 13 by Google Books for keyword News of a Kidnapping.

Book ID of El exilio científico republicano's Books is LdSdNY69llEC, Book which was written byJosep Lluís Barona Vilarhave ETAG "rBk4cKlmsz4"

Book which was published by Universitat de València since 2011-11-28 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9788437084794 and ISBN 10 Code is 8437084792

Reading Mode in Text Status is false and Reading Mode in Image Status is true

Book which have "432 Pages" is Printed at BOOK under CategoryScience

This Book was rated by Raters and have average rate at ""

This eBook Maturity (Adult Book) status is NOT_MATURE

Book was written in ca

eBook Version Availability Status at PDF is true and in ePub is false

Book Preview


Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Promo Terbaru Dari Kami:

0 Response to "El exilio científico republicano"

Post a Comment